Gyorskereső
Hivatalos cégadat
Videobanner

A Cégtudakozó 2001 óta működő és folyamatosan bővülő internetes adatbázis / keresőrendszer, mely ma már több mint 180.000 magyarországi vállalkozás adatait tartalmazza, így a magyar kis- és középvállalkozások vezető gyűjtőportálja. A vállalkozások szolgáltatásaik alapján jól meghatározott tevékenységi kategóriákba vannak sorolva, mely kategóriák megkönnyítik a keresést, valamint tartalmas, megszűrt találatokat eredményeznek az oldal felhasználói számára. 

Célunk, hogy az országban működő gazdasági társaságok, vállalkozások, bárkinek, bárhol, bármikor elérhetőek, megtalálhatóak legyenek, ezáltal partnereink ügyfélköre bővül, mely elősegíti a hatékony profitképzést. Ha közreműködésünkkel csak egy új ügyfele lesz, Önnek már megérte együttműködni velünk! 

A Cégtudakozó azok számára jelent lehetőséget, akik felismerik, hogy a hagyományos ügyfélkeresési módszerek mellett az interneten az eddigieknél jóval hatékonyabban jutnak el a termékeiről és szolgáltatásairól szóló információk a lehető legszélesebb potenciális ügyfélkörhöz. Kényelmes, flexibilis és költséghatékony megoldás, mellyel könnyen szerezhet új ügyfeleket. 

Minden vállalati menedzsmentben felmerül a kérdés, hogy hogyan és milyen eszközökkel tudják leggyorsabban, illetve leghatékonyabban megszerezni és megtartani új ügyfeleiket. Tény, hogy egy vállalkozás fejlesztését, talpon maradását, stabilitását a mindig megújuló ügyfélkör jelenti, ezzel biztosítva bevételeit. Mivel a terméket vagy szolgáltatást keresők nagy része a tudakozók, illetve internetes keresők első néhány találati oldalánál nem keresnek tovább, ezért fontos szempont a keresőoptimalizálás. Erre a Cégtudakozó a leghatékonyabb szakmai módszerek segítségével nyújt lehetőséget, ezzel is biztosítva a célközönségnek szánt üzenet eredményes terjedését. Ha nem engedheti meg magának a média által kínált magas reklámköltségeket, de szeretné cégét, termékeit vagy szolgáltatásait minél szélesebb célközönséggel megismertetni, akkor a Cégtudakozó a legjobb választás! 

Sokszor vita tárgyát képezi, hogy melyek a leghatékonyabb módszerek, amelyeknek költségoldala is kivitelezhető, tervezhető és garantált, vagyis mérhető eredménnyel szolgálhat az Ön számára. 

Ezen a ponton találkozik az Ön által vezetett vállalkozás és a Cégtudakozó célja, feladata. 

A Cégtudakozó folyamatosan, rendkívül kedvező feltételek mellett adja Önnek a garanciát arra, hogy vállalkozását az interneten, mint korlátok nélküli piacon kínálja. További lehetőségeinkkel pedig az Ön cége érdekeit személyre szabottan szolgáljuk, a kölcsönös bizalom megtartása céljából. 

Szeretné Ön, hogy cége honlapját többen látogassák, és hogy új ügyfelek érdeklődjenek termékei, szolgáltatási iránt? A Cégtudakozó lehetőséget ad Önnek, hogy sikeresebbé tegye vállalkozását, növelje üzleti forgalmát, és új üzleti kapcsolatokat szerezzen. Havonta átlagosan több tízezer látogató keresi fel a Cégtudakozó oldalait különböző célokkal és igényekkel. Akad közöttük olyan is, aki csak nézeget. Olyan is, aki tudja mit akar: partnert, üzlettársat, vásárolni nagy tételben, vagy csak kicsiben. Keres valakit, akiről az internetes megjelenéséből ítélve azt feltételezi, igényes a munkájára, a termékére, szolgáltatására. Így tehát keresi a megoldást a problémájára, helyzetére. 

Ön is megoldás valaki számára! Önnek megoldás a Cégtudakozó!

 

 • Mert hatékonyan éri el célpiacát, hisz a cégtudakozóban mindenki benne van, aki számít, így nálunk az keres, aki megoldást keres
 • Mert az internetes keresőkben jobb pozíciót érhet el honlapja, hisz hivatkozunk rá portálunkon
 • Mert általunk emberi erőforrás és külön költség nélkül érik el leendő ügyfeleiket, a nap 24 órájában
 • Mert szolgáltatásaink és tevékenységeink bizonyítható nem teljesítésekor pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!
 • Mert keresőnk egyszerű, egyértelmű használatot biztosít
 • Mert tevékenységeinket, szolgáltatásainkat, a magyarországi viszonylatban megtalálható tudakozókhoz képest, folyamatosan bővítjük, hitelesítjük.
 • Mert folyamatosan figyeljük és lépést tartunk látogatóinkkal, partnereinkkel. Ezáltal a keresleti igényeiket maximálisan ismerjük, minek köszönhetően hatékonyságunkat folyamatosan tudjuk növelni úgy a keresleti, mint a kínálati piac irányába.
 • Mert általunk emberi erőforrás és külön költség nélkül érik el leendő ügyfeleiket, a nap 24 órájában.
 • Mert azonnal felvehetik a kapcsolatot az adatbázisunkban található cégekkel.
 • Mert, ha mégsem talál megfelelő partnert, kérjük, hívja a központi telefonszámunkat, amelyre igényét jelezve kutatjuk fel Önnek a legideálisabb üzlettársat!
 • Mi biztosak vagyunk abban, hogy szolgáltatásainkkal elégedett lesz! Ezért bátran vállaljuk, hogy bizonyítható nem teljesítésünkkor a szolgáltatásaink igénybevételére az Ön által fizetett összeget visszaadjuk! Kérjük, hogy a rendszertagságának megkezdését követő 3 hónapon belül jelezze felénk postai úton eljuttatott levélben, és indokoltság esetén a teljes regisztrációs díjat visszautaljuk Önnek!
 • Programunk egyszerűen, könnyen kezelhető, áttekinthető, professzionális. A keresés tevékenység és szolgáltatás alapú is lehet.
 • A Cégtudakozó szakmai támogatását, tapasztalatát adja minden ügyfelének és érdeklődőnek bármely e-marketing, e-gazdaság kérdéskörben is.