Gyorskereső
Hivatalos cégadat
Videobanner
... magán vagy üzleti célra


Fő tevékenységünk a cégkeresés lehetőségének biztosítása mind magán, mind pedig üzleti célra.

 

1. Videobanner

A cegtudakozo.hu egyedi terméke a videobanner, ami egy reklámfilmet jelent, egy kisvideót, amely profi technikával mutatja be az adott helyszínt, szolgáltatást, és így kíván hatni az érdeklődőkre. Egy videospottal sokkal hatásosabban lehet bemutatni az adott témát, mint egy egyszerű képgalériával vagy bármilyen leírással. A legtöbb érdeklődőnek, vendégnek nagyon fontos szempont, hogy vizuálisan maga előtt lássa a helyet, akár egy étteremről egy kávézóról, hotelról vagy múzeumról van szó. Hatásos meggyőzőerő lehet a piacon bármely versenytárssal szemben!
 

Cégtudakozó

2. Céges megjelenés

Megjelenési lehetőséget biztosítunk cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, civil, illetve kormányzati szervezeteknek szakmai kereső adatbázisunkban. A regisztrációs díj magába foglalja Cége adatainak igény szerinti folyamatos frissítését, illetve a megjelenéshez kapcsolatosan korlátlan számú üzleti ajánlat közzétételét! Természetesen a szerződési periódus alatt bármikor lehetőséget biztosítunk partnereinknek, hogy on-line reklámjuk hatékonyságát pozíció biztosítással, vagy banner-hírdetéssel tovább növeljék!

Cégtudakozó

3. Hivatalos cégadat

Magyarországon nyilvántartott mintegy 600.000 céggel kapcsolatos közirat és közhiteles céginformációhoz biztosítunk hozzáférést partnereink számára. A mi rendszerünk elsősorban a gyors, tájékoztató jellegű információk lekérését teszi lehetővé! Tájékoztató jellegű lekérdezések néhány perc alatt!

 

 

 

Kulcsszó felhő: cégjegyzék, cégjegyzékek, cégböngésző, cégböngészés, cégjegyzékszám